SUCI S KERUMOVA DERNEKA BIT ĆE KAŽNJENI! Policija javila što ih čeka: Kerum će dobiti posebnu kaznu!

Mnogi su se pitali hoće li suci koji su bili na derneku u Kerumovoj konobi Pršut bili kažnjeni, međutim nakon skandaloznog događaja reagirao je tek Vrhovni sud podsjetivši na Etički kodeks sudaca. Ipak, policija danas javlja kako će svi biti kažnjeni.

“U odnosu na javno objavljenu snimku sačinjenu u ugostiteljskom objektu na području Kaštela dovršeno je istraživanje događaja, te je utvrđeno kako su sudionici ostvarili obilježja prekršaja”, javlja policija.

“Iz prikupljenih dokaza i utvrđenih činjenica utvrđeno je postojanje sumnje da osobe koje su 23.siječnja boravile u ugostiteljskom objektu nisu nosile zaštitne maske čime su ostvarile obilježja prekršaja iz članka 47 st.2. točka 9. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti radi čega će jedanaest osoba biti prekršajno sankcionirano sukladno Prekršajnom zakonu”, objavila je policija.

“Iz provedenog dokaznog postupka utvrđeno je da je 47-godišnjak, također, ostvario obilježja prekršaja iz čl.47. st.2. toč.11. jer je organizirao privatno okupljanje, te će radi toga biti prekršajno sankcioniran”, javlja splitska policija.

“Također, utvrđeno je postojanje sumnje da su tijekom navedenog događaja ostvarena obilježja prekršaja iz članka čl. 47 st.2.t 11. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, odnosno nije poštivana zabrana ili ograničenje privatnih okupljanja radi čega će 66-godišnjak, kao odgovora osoba u pravnoj osobi i pravna osoba u sklopu koje posluje ugostiteljski objekt biti prekršajno sankcionirani”, javlja policija nakon čega se dodaje kako će o svemu biti izvješten Državni inspektorat.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI