STUDENTSKI ZBOR SMIJENIO SVOG RASTROŠNOG ŠEFA: Nadaju se da se ovako nešto nikada više neće ponoviti

Foto: Facebook

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak je smijenio svog predsjednika Mihovila Miokovića.

“Skupština Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je natpolovičnom većinom glasova, odnosno s 28 ZA i 2 SUZDRŽANA, izglasala nepovjerenje i smijenila dosadašnjeg predsjednika Mihovila Miokovića te je za v.d. predsjednika Studentskog zbora izabran najstariji član skupštine Marko Mimica koji će voditi Zbor do izbora novog predsjednika. Za vrijeme sjednice mogla su se čuti mnoga pitanja članova Skupštine kao i odgovora donedavnog predsjednika. Svjesni smo situacije u kojoj se nalazimo na samom kraju našega mandata. Vjerujemo da će novi saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu biti još aktivniji u provođenju projekata i transparentniji od samoga početka te da se ovakva situacija u Studentskom zboru više nikada neće ponoviti”, napisali su iz Studentskog zbora na svojoj Facebook stranici.


Podsjetimo, Mioković je na svom Facebook profilu objavio sve fakture koje je potpisao kao predsjednik Zbora. Iz njih je vidljivo da je zagrebački Studentski zbor pod Miokovićem u posljednje dvije godine kupio potrošio 700.000 kuna. Kupio je dva MacBook računala vrijedna 44.000 kuna, Lenovo ThinkPad računalo, nepregledan broj promo majica, znački, Samsung Galaxy mobiteli, uništavač i rezač papira, komunikacijski trening za predsjednika Zbora, poslovna torba Galko, party i prijenosni zvučnici.

Mioković koji je bio i član mladeži HDZ-a podnio je i zahtjev za ispisom iz HDZ-a. Kazao je da ne želi biti teret stranci. U četvrtak je ustvrdio kako mu podmeće netko iz Studentskog zbora jer pretransparentan.Facebook Comments

Loading...
DIJELI