STRAVIČNO nasilje u obitelji! Ni liječnici ni policija NIKADA nisu vidjeli ovakvu STRAHOTU! Žena će ostati SLIJEPA cijeli život!

ilustracija

Muškarac Đ.R. (58) iz Velike Plane uhićen je zbog sumnje da je u noći između srijede i četvrtka pretukao svoju nevjenčanu suprugu D.M. (46) i skoro joj iskopao oči. Prema neslužbenim podacima, jedno je oko ženi potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac.

Još uvijek se ne zna koji je uopće mogao biti motiv za ovakvo zvjersko obiteljsko nasilje. Naime, jedan je izvor za Kurir rekao kako ovo nije prvo prijavljeno nasilje u ovoj obitelji. Policija je već intervenirala prije dvije godine i tada je muškarac imao zabranu prilaska ženi, no vjerojatno su se kasnije pomirili. Kaže i kako je nesretnu ženu uhvatio rukama za glavu i palčevima joj pritiskao oba oka te dodaje kako je obilno krvarila iz očnih duplji, a liječnici joj nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje, piše Blic.

Odmah je prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, ali zbog težine povreda prevezena je hitno u Beograd na VMA, gdje je smještena na očnu kliniku, rekao je izvor dodavši kako je nesretna žena operirana.

Neviđeni horor

Mještani koji ih poznaju kažu kako i jedan i drugi imaju brak iza sebe, a u mjestu je poznat kao nasilnik. Liječnici ovakvu strahotu nikada prije nisu vidjeli. Po svemu sudeći žena će ostati slijepa na oba oka, govori izvor.



Mještani također kažu kako u susjedstvu nasilnik i njegova nevjenčana supruga žive oko godinu dana te da oboje imaju problema s alkoholom, a kada bi se s nekim posvađao, Đ.R. je prijetio da će mu izvaditi oči i kako je jednom to već napravio.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden javnom tužitelju u Velikoj Plani.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI