STRAVA! POTOP! KOLAPS! SDP-ovci u nevjerici: Bernardiću smjesta odlazi! Evo tko je kriv za sve

Foto: Cropix

Debakl, strava! Tim riječima u SDP-u komentiraju prve ankete prema kojima SDP-ova Restart koalicija osvaja svega 44 mandata.

U najvećoj oporbenoj stranci i više su nego nezadovoljni, a kompletno članstvo prst upire u šefa Partije Davora Bernardića.

”To su njegove liste i njegovi neprepoznatljivi ljudi, sramota što nam se dogodilo, i predsjednik stranke i k0mpletno predsjedništvo mora odstupiti, neopozive ostavke odmah i sada, nadam se a su shvatili što su učinili, sastavljanje listi je promašeno, i to smo skupo platili”, komentiraju naši sugovornici iz socijaldemokrata.

Posebno gnjevni na rezultate u Zagrebu gdje su dobili samo jednog svojeg zastupnika.

”Zamilite sada u Sabor ne ulazi jedan Maras, a dali smo prostor Anki Mrak Taritaš i Aleksiću, je li nama to trebalo, ovo je potpuna katastrofa i kolaps, neka Bernardić sada pusti suzu i povuče se, od ovog debakla stranka se godinama neće oporaviti, ovo je pokazatelj da je i Zoran Milanović dobio izbore na temelju svojeg imena, a ne na temelju Bernardićeve sposobnosti i spretnosti”, objašnjavaju nezadovoljni socijaldemokrati najavljujući buran period i nove sukobe u svojim redovima, sukobe koji bi mogli rezultirati Bernardićevih odlaskom sa čela SDP-a.Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI