STRAVA I UŽAS KOD MOSTARA: Hercegovina tuguje, zbog pijanih vozača u smrt otišla cijela obitelj

Foto: Screenshot Twitter

Stravična nesreća dogodila se u subotu navečer na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna – Zaton južno od Mostara u BiH.

U njoj su četiri osobe smrtno stradale, a još četiri su teško ozlijeđene, a od kojih jedna ima ozljede opasne po život.

Epilog je to užasa na cesti, a kako je potvrđeno za Dnevni avaz, smrtno su stradali B. K. (35),M.K.(34) i R. K. (9) koji su se nalazili u automobilu Renault Scenic te M. P. (46) iz automobila BMW X5, dok se djevojčici koja je ostala bez mame, tate i brata još bore za život.

Teška prometna nesreća uzrokovana je prekomjernom konzumacijom alkohola i utrkom automobila, neslužbeno doznaje Klix.ba.

U alkoholiziranom stanju su se utrkivali M.P. u vozilu BMW X5 i M.D u Mercedesu kojem je izmjereno 2.5 promila alkohola u krvi. Smrtno je stradao hercegovački biznismen Mate P. koji je upravljao BMW-om, a koji se tom prilikom s prijateljem vraćao s jednog krštenja.



Koliko su brzo vozili govori najbolje prizor automobila koji su nakon nesreće potpuno devastirani i nad njima će se vršiti vještačenje danima u cilju rasvjetljavanja stravične nesreće. Oni su se utrkivali iz smjera Mostara prema Čapljini i u mjestu Buna-Zaton u blizini Bunskih kanala usmrtili gotovo čitavu obitelj koja je putovala iz suprotnog smjera.

Ozlijeđene su četiri osobe. Djevojčica, četvrta članica obitelji Krstić, bori se za život. “Djevojčica (2019.) je hospitalizirana na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. Zadobila je teške tjelesne ozljede koje su u ovom trenutku opasne po život”, rečeno je za Avaz iz Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Okolnosti ove užasne nesreće se i dalje utvrđuju.

Očevid koji su obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a kojim je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica je trajao više od pet sati, a više informacija bit će poznato kasnije.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI