STRAŠNA PROMETNA NESREĆA KOD OKUČANA: U sudaru automobila i kamiona poginulo troje ljudi iz iste obitelji!

Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Oko 16 sati došlo je do stravične nesreće na nadvožnjaku u Okučanima, na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 u kojoj je život izgubilo troje ljudi.

Prema prvim dostupnim informacijama ove strašne nesreće vozač kamiona hrvatskih registracija je silazio s autoceste, a u nesreći je sudjelovao i automobil srpskih registracija u kojem su se nalazile sve tri žrtve. Navodno je riječ o dvojici mladića starih 38 i 35 godina i jedna djevojka, članovima iste obitelji iz Srbije.

Danas u 15.16 sati, operativno komunikacijski centar PU brodsko-posavske je zaprimio dojavu da je na nadvožnjaku autoceste A3, na izlazu sjeverne kolničke trake kod mjesta Okučani, došlo do sudara teretnog automobila i osobnog automobila nacionalnih oznaka Republike Srbije, kojom prilikom su tri osobe smrtno stradale. U 15.40 sati prometna traka za isključivanje vozila iz smjera istoka na autocesti A3 je privremeno zatvorena za promet, koji se preusmjerava alternativnim prometnim pravcima. Policijski službenici obavljaju očevid u cilju utvrđivanja okolnosti i činjenica pod kojim se dogodio ovaj prometni događaj, o kojem ishodu ćemo vas naknadno izvijestiti.


Teretnim automobilom hrvatskih nacionalnih oznaka upravljao je 25-godišnji državljanin Republike Hrvatske, dok su se u osobnom automobilu nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište).

Na mjesto prometne nesreće izašao je općinski državni odvjetnik, koji će, uz asistenciju policijskih službenika, obaviti očevid, objavila je brodsko-posavska policija.

 Od 15:40 prometna traka za isključivanje vozila iz smjera istoka na autocesti A3 privremeno je zatvorena za promet, javio je Dnevnik.hr.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI