STRAŠNA NESREĆA KOD ZADRA: U sudaru osobnog i teretnog automobila poginule tri osobe

Foto:Cropix

U četvrtak je došlo do teške prometne nesreće s poginulim osobama na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku. U nesreći su sudjelovali osobni i teretni automobil, izvijestila je PU zadarska, a prenosi Večernji list.

Iz policije dodaju da su na teren odmah po dojavi upućene sve žurne službe te da je promet obustavljen zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste. Promet se odvija alternativnim obilaznim pravcima.

U razgovoru s policajcima na mjestu tragedije neslužbeno se doznaje kako su sve poginule osobe iz osobnog automobila stranih registarskih oznaka.

“Koliko ja imam informacije, poginule su tri ženske osobe iz automobila slovenskih registarskih oznaka u sudaru sa kamionom zadarskih registracija. Navodno je odjednom jedno vozilo skrenulo u suprotni trak. Ipak, službene i točne potvrđene informacije ne možete dobiti od nas nego od DORH-a”, istaknuo je policajac.

“Tri osobe poginule su u sudaru teretnjaka i osobnog automobila. Očevidom rukovodi državni odvjetnik u Zadru, a mi možemo još samo reći da je prema prvim informacijama u sudaru teretnjaka hrvatskih registarskih oznaka i osobnog automobila stranih registarskih oznaka poginulo troje ljudi”, istaknuli su iz policije.



“U prometnoj nesreći osobnog automobila ljubljanskih registarskih oznaka i kamiona s dizalicom zadarskih registarskih oznaka poginule su tri žene. Do prometne nesreće došlo je tako što je automobil slovenskih registarskih oznaka odjednom skrenuo na suprotni lijevi trak kojim je upravljao hrvatski državljanin i uslijed sudara automobil je odbačen u zid. Tri osobe su poginule” – rekao je državni odvjetnik u Zadru Denis Sokol za Večernji list.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI