STRAHOTA U PETROVSKOM! Sin ubio majku?

Foto: Pixsell

Strašna drama odigrala se u jednoj obiteljskoj kući u Slatini Svedruškoj kod Petrovskog u Hrvatskom zagorju. Kako je objavila policija, 56-godišnji muškarac, iz vatrenog je oružja usmrtio 75-godišnjakinju, a nakon toga počinio samoubojstvo.

Sve se događalo između srijede u 17 i četvrtka u 11 sati, objavila je policija. Pripadnici JVP Krapine i policajci pronašli su ih u petak mrtve oko 10.30 sati. Motivi ovog monstruoznog čina zasad nisu poznati, policija nije otkrila u kakvom su odnosu bili muškarac ubojica i starija žena. Neslužbeno se doznaje da je sin ubio majku. Živjeli su zajedno, a on nije bio oženjen, piše portal Zagorje.com.

“Nismo ih viđali dva dana pa smo pomislili da se možda nisu otrovali plinom. No, kad su policija i vatrogasci provalili u kuću jutros, imali su što vidjeti. Nije odmah bilo jasno je li ubojstvo i samoubojstvo ili dvostruko ubojstvo. Cijeli dan su po kući skupljali dokaze, razgovarali sa svima u selu. Zaprepašteni smo”, rekla je jedna mještanka.

Drugi stanovnik toga mjesta je istaknuo kako su “bili dobri ljudi”.

“Oboje vrlo vrijedni i radišni. Nisu imali novčanih problema barem koliko je nama poznato. No on je bio bolestan. Borio se s visokim šećerom, dijabetes ga je doveo do ruba, noću si je znao raditi jesti pa se mučio i s pretilošću, a nedavno mu je i amputiran prst. Njegova se majka jako bojala za njegovo zdravlje, ali nikome nije jasno zašto je ovo učinio”, otkrio je drugi mještanin.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI