STJEPAN ČURAJ ZA 7DNEVNO O IZBORIMA U HNS-u: Novim ljudima u vrhu stranke želimo steći daljnje povjerenje građana

Foto: Cropix

U nedjelju HNS-liberalni demokrati biraju novo čelništvo nakon što je dosadašnji predsjednik Ivan Vrdoljak najavio kako se neće više kandidrati za šefa stranke. Izbori će po svemu biti posebni jer će se po prvi puta održati putem elektronskog glasanja zbog novonastale situacije s koronavirusom. U kakvom će smjeru ići stranka, i kakva su očekivanja od samih izbora i što se postiglo u proteklom razdoblju za Dnevno je komentirao dojučerašnji saborski zastupnik Stjepan Čuraj.

“Osjećam se poprilično uzbuđeno i u iščekivanju ovih izbora jer će HNS kao prvi u Hrvatskoj sve organizirati elektroničkim putem, probe smo već imali i sve je proteklo u najboljem redu”, istaknuo je Čuraj na samom početku.

“Izbori su se trebali održati još 19. travnja no sve je prolongirano zbog situacije s epidemijom koronavirusom. Ja sam se osobno kandidirao za mjesto zamjenika predsjednika a za svaku poziciju u rukovodstvu stranke imamo više kandidata i članstvo će odabrati”, ističe Čuraj.

Upitali smo Čuraja što treba učiniti da se stranci u budućnosti podigne dosadašnji rejting na razini cijele Hrvatske?

Čuraj kaže da su u proteklom razdoblju bili dosljednji po svim pitanjim, poput Istanbulske koalicije, te da su svojim radom, projektima i prijedlozima upravo to i pokazali. “S izborom novih ljudi u nedjelju želimo steći daljnje povjerenje građana, a i samim time da podignemo svoj rejting kod građana”, kaže Čuraj.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI