Stižu novi detalji stravičnog zločina u Njemačkoj: Evo što je pokušala majka nakon što je ubila svoju djecu

screenshot

Nakon što je pronađeno mrtvo petoro djece u dobi između jedne i osam godina u njemačkom gradu Solingenu, na vidjelo izlazi sve više mučnih detalja ove tragedije.

Glavna osumnjičena je 27-godišnja majka Christiane K. koja se nakon strašnog čina bacila pod vlak dok je s njom bilo šesto dijete. Ona je ozlijeđena i prebačena u bolnicu.

Prema RTL-u, radilo se o tri djevojčice u dobi od jedne i pol, dvije i tri godine, te dva dječaka, Timo (6) i Luca (8). Navodno su ubijeni tabletama. Tijela djece pronađena su u stanu u Solingenu u okrugu Hasseldelle.

Policija kaže da je uspjela doći u kontakt s ocem, ali zasad nisu o njemu željeli davati više komentara.

Šesto dijete, dječak Marcel (11), na sigurnom je i o njemu trenutno brinu rođaci. Majka je s njim nakon počinjene strahote bila u vlaku. Sišla je na stanici u Düsseldorfu i ondje se pokušala ubiti. Dječak je sam nastavio putovanje za Mönchengladbach gdje mu živi baka. Ona je, navodno, obavijestila policiju o strašnom događaju nešto prije 14 sati.



Poslijepodne su mnoga policijska i kola hitne pomoći stigla pred zgradu Bergisches Landu. Okupilo se i desetak susjeda.

Jedan susjed rekao je da je njegova sestra poznavala unesrećene i da su se činili kao mirna obitelj sa šestero djece. “U šoku smo. I mi imamo djecu.”

“Obiteljska drama u Solingenu ispunjave me velikom tugom i u ovom trenutku u mislima sam s tom malom djecom koja su tako okrutno istrgnuta iz ovoga svijeta”, rekao je ministar unutarnjih poslova Sjeverne Rajne- Vestfalije, Herbert Reul, prenosi Jutarnji.hr.

Gradonačelnik Solingena Tim Kurzbach kazao je: “Neopisivo smo tužni, dogodilo se nešto što nas je duboko pogodilo.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI