STIGLA VELIKA PODRŠKA! Thompson stao uz Desnu ligu, članovi znakovito poručuju: ‘Do konačne pobjede!’

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Desna liga, koalicija okupljena oko stranaka Neovisni za Hrvatsku, Hrvatska stranka prava te Generacija obnove, dobila je veliku podršku iz celebrity krugova.

Naime, na društvenim je mrežama jučer osvanula fotografija odvjetnika Davorina Karačića, člana Neovisnih za Hrvatsku i nositelja liste Desne lige u 6. izborbnoj jedinici s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom. Karačić je uz fotografiju napisao “Prijatelj i ja smo obranili dignitet Domovinskog rata! Do konačne pobjede! HRVATSKI SPLIT 01.07.2020. Marko Perkovoć Thompson. I Kara! Brat za brata Hrvat uz Hrvata”.

Fotografiju pak je danas na svojem profilu objavio i Ivica Granić, nositelj liste koalicije Desne lige u drugoj izbornoj jedinici uz znakovitu poruku: “Kako je i najavljivao od prvoga dana MP Thompson uz svoje Pravaše i NHR-ovce. LISTA BR.4. Do konačne pobjede!”

Granića smo zamolili za kratak komentar o podršci koja je evidentno došla od strane popularnoj pjevača.

“Marka ne bismo stavljali da nas eksplicitno podrži, niti smo to tražili. No onaj tko hoće vidjeti, sve mu je jasno“, rekao je Granić.“Potpora poznatih osoba važna je svakoj stranci, pa je i nama jako važno što nas Marko, koji je naš član, podržava”, zaključuje Granić, pa objašnjava da je apsolutno razumljivo da Thompson kao javna osoba daje podršku ‘iz sjene’, no da ih itekako podržava, kako njih, tako i njihov cjelokupni program.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI