STIGAO UDAR IZ SRBIJE NA PUPOVCA I MILOŠEVIĆA: Krvnik Hrvata otkrio što ih čeka! ‘Više nema povratka’!

Miranda Cikotic/PIXSELL

O odlasku Borisa Miloševića na proslavu godišnjice akcije Oluja u Knin oglasio se i Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je nedavno izašao iz zatvora u Hrvatskoj nakon odsluženja kazne za ratne zločine.

Komentirao je Miloševićevu odluku da to uradi, a dotaknuo se i Pupovca, rekavši da ni jedan ni drugi nisu predstavnici Srba u Hrvatskoj.

“Za ovih 13 godina, koliko je trajao proces, nikada nisam spomenuo ni Pupovca ni Miloševića, ni SDSS, niti su oni mene spomenuli u nekom kontekstu. Oni navodno danas predstavljaju Srbe u Hrvatskoj. Ja sam bio Srbin u Hrvatskoj više godina i mene sigurno nisu predstavljali”, rekao je Vasiljković.

Smatra, među ostalim, da je Milošević prešao crtu te da više nema povratka.

“Mislim da je njegov (Miloševićev) odlazak onamo prešao crtu iza koje nažalost više nema povratka. Mi više nećemo moći reći da je on predstavnik Srba”, izričit je Vasiljković.“Mislim da Srbi tamo nemaju svog predstavnika, isto kao što zatvorenici po zatvorima u Hrvatskoj, bio sam tamo i znam, nemaju nikoga kome se mogu obratiti. Oni su u ustaškim zatvorima, namjerno tako kažem, i jedino kome se oni mogu obratiti su ustaše jer nemaju srpsko državljanstvo. Oni su tamo izolirani i izdvojeni”, rekao je Kapetan Dragan.

“Njih muče posebnim metodama, na primjer, svakih 60 minuta zatvorenici u Lepoglavi se bude. To je mučenje nespavanjem. To su radili u Guantanamu pa su nakon rezolucije UN-a prestali, ali Hrvati do današnjeg dana nisu prestali”, izričit je on, piše Alo.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI