STIGAO JOJ NOVI ODGOVOR: Evo kako su Suverenisti komentirali ‘Moju Hercegovinu’ na Poljudu!

Foto: 7dnevno

Hrvatska nogometna repreznetacija plasirala se na SP u Kataru iduće godine. Na peepunom Poljudu pala je Rusija 1:0. Sve je to izazvalo velike emocije i izljeve velike radosti kod igrača navijača a posebno izbornika Zlatka Dalića koji je na klupi zaplakao.

Igrači su nakon utakmice ostali na travnjaku Poljuda i slavili s navijačima. No nekima je zasmetalo to što se s razglasa pustila pjesma ‘Moja Hercegovina’. A posebno se o tome oglasila SDP-ova Mirela Ahmetović.

 

 

“Čestitam hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo. Ipak, slavlje s pjesmom “Moja Hercegovina”?? Što nedostaje pjesmi “Moja domovina”? Još gore, prije toga je revao Thompson. Neukusno”, napisala je Ahmetović na Twitteru.



Već joj je stigao odgovor predsjednika  Marijana Pavličeka iz Hrvatskih suverenista a koji su također objavili i zanimljiv post na Facebooku kao odgovor Ahmetović.

Hrvatska i hrvatski narod imaju dulju povijest, nego li je postojanje Republike Hrvatske.
Većina žitelja Hercegovine u današnjoj BiH smatraju se Hrvatima, a ujedno su većinski i građani Republike Hrvatske.

Hrvati iz BiH nisu ništa manje Hrvati nego li su to Hrvati iz Republike Hrvatske, a zajedno činimo isto tijelo – hrvatski narod.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI