STANKOVIĆ ORIGINALNO NAJAVIO IDUĆU GOŠĆU: Evo tko će sjesti na ‘njegovu’ vruću stolicu!

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković već je kako mu je običaj u posljednje vrijeme najavio novog gosta u svojoj emisiji.

Stanković je na Facebooku emisije objavio tko će to sjesti nasuprot njega na vruću stolicu ove nedjelje.

“Tuku se, al dobro, valjda će stat jednog dana. Koji je to dan, pitat ćemo Mirelu Ahmetović”, napisao je Stanković uz fotografiju SDP-ove Mirele Ahmetović, aludirajući na sukobe u SDP-u.


“A našli ste koga pitati. Gospođica i kad normalno govori viče bez potrebe.Napada bez argumenata i brani neobranjivo. Koji puta treba priznati ,govoreći istinu ljudi te više cijene”, jedan je komentar na najavu gošće.Drugi je pak komentirao: “Pitaj ju slobodno gdje su joj stvari koje je obećala u unutarstranačkoj kampanji kada se kandidirala za predsjednicu stranke. Tada je pričala jedno, a sad kad se prodala Peđi, promijenila je ploču. Jako razočaravajuće od osobe kojoj sam dao svoj glas prije nego me zajedno s Peđom izbacila iz stranke nakon skoro 10 godina”.

Mirela Ahmetović je načelnica općine Omišalj, a izabrana je već treću godinu zaredom. Stanovnici ju zovu “naša lavica s Kvarnera” jer je općinu Omišalj koja ima 3000 stanovnika i koju je preuzela 2013. u milijunskim dugovima, pretvorila u jednu od najuspješnijih u Hrvatskoj.

Od početka 2020., Ahmetović je i saborska zastupnica SDP-a, a na unutarstranačkim izborima izborila je i mjesto u Predsjedništvu stranke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI