SRPSKI VATERPOLIST SRAMOTNO IZVRIJEĐAO JADRANKU KOSOR: ‘Ti si moralna nakaza i teško g**no!’

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

“Čestitam vam Dan pobjede. Braniteljima osobite čestitke i poštovanje jer je Hrvatska na današnji dan oslobođena. Slavimo slobodu za sve”, napisala je bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor na svojemu Twitter profilu povodom 26. obljetnice Oluje.

Njezina objava, pomalo neočekivano, odjeknula je medijskih prostorom, pa čak i u regiji, a razlog je nekadašnji vaterpolist, a danas političar Danilo Ikodinović.

Iz nekog razloga on je odgovorio Kosor, i to bez imalo pristojnosti: “Ti si moralna nakaza i teško g**no!”, napisao joj je.


I sama se Kosor kratko osvrnula na neočekivanu reakciju: “Ja čestitam hrvatski Dan pobjede, a dobijem za uzvrat ovo. Teški kompleksi i mržnja”, nadopisala je.

Ikodinović, nekoć iznimno dobar vaterpolist koji je igrao za Partizan, Cataniju, Bresciu, Pro Recco i ruski Sintez, odnedavno se našao u političkim vodama. No, jedan je od rijetkih koji nije brže-bolje “doplivao” u stranku na vlasti, Vučićev SNS, već se opredijelio za Vuka Jeremića i njegovu Narodnu stranku u kojoj se primio uloge predsjednika Odbora za sport.Facebook Comments

Loading...
DIJELI