Srpski glumac brutalno poklopio Oliverove mrzitelje zbog odlučnog nepjevanja u Srbiji

Twitter Sergej Trifunović

Srpski glumac Sergej Trifunović oglasio se putem Twittera i brutalno odbrusio svim mrziteljima Olivera Dragojevića koje smete što nije došao u Srbiju nijednom održati koncert, a tuguju za njegovom smrti.

“Daj bre smarate više s tim: “nije hteo da peva u Srbiji”. I Stanley Kubrick je zabranio distribuciju svojih filmova u Srbiji. I Markes prevođenja svojih dela u Srbiji. Idite okolo i serite kako su Markes i Kubrick ustaše. Gomilo retarda jebenih”, poručio je putem društvene mreže.

Podsjetimo, Oliver Dragojević je rekao kako nikada neće nastupati u zemlji koja je nanijela toliko zla njegovoj domovini. Svojedobno je za RTS u emisiji Tanje Peternek Aleksić “TV lica, kao sav normalan svet”, koja je lani emitirana u lipnju, na pitanje hoće li se između Moskve i Tokija naći neko vrijeme i za Beograd rekao: “Neće, neće. To smo završili. Tu temu smo završili…”. I to je bio poslijeratni intervju za srbijanske medije.

“Ne znam što bi se trebalo dogoditi da promijenim svoje mišljenje, jednostavno, tamo mi se ne ide, a i sam bih sebe time jako iznevjerio”, rekao je pjevač prije nekoliko godina.

Osim toga, kada je vijest o Oliverovoj smrti potresala cijeli Balkan, svi poznati i nepoznati glumci i pjevači i slavni s ovih prostora prisjetili su se susreta s Morskim vukom.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI