SRBIJU ŠOKIRALO BRUTALNO UBOJSTVO OBITELJI! Šef policije: ‘Očigledno se radi o dobro pripremljenom zločinu’

Srbija je nakon stravičnog ubojstva obitelji Đokić u šoku. Njihova tijela pronađena su u subotu, a tamošnji mediji pišu da policija traži počinitelje zločina kao i motiv.

Tijela supružnika Gorana (57) i Gordane (56) te njihove kćeri Lidije (25) Đokić pronađena su nedaleko od zapaljenog automobila Pasat kraj sela Tešice, u okolici Aleksica.

U potragu su bili uključeni i helikopteri, a zapaljeni automobil je pronađen u šumi, skriven da ga helikopteri nisu mogli vidjeti. Tijela ubijene obitelji bila su prekrivena granjem.


Obitelj su posljednji put vidjeli prošle nedjelje, kada su snimljeni nadzornom kamerom. Goran Đokić je bio vlasnik mjenjačnice, a njegovi rođaci kažu da je i ranije imao problema s raznim “mutnim tipovima” te je bio meta napada.

Mediji nagađaju kako bi iza svega mogao biti organizirani kriminal jer, pišu, “gotovo nemoguće da jedan čovjek izvede ovako monstruoznu otmicu i ubojstvo”.Na tom tragu je i izjava šefa policije Vladimira Rebića koji je u programu Prve TV rekao kako se očito radi o pomno planiranom ubojstvu jer je ubojica sve pripremio kako bi zapalio i sakrio tijela.

“Ne bih mnogo toga otkrivao, ali se očigledno radi o dobro pripremljenom zločinu. Nabavljen je i benzin kako bi se spalilo vozilo i žrtve”, smatra Rebić.

Mediji dalje navode kako je Goran posuđivao novac uz kamatu, ali sam nije bio uključen u nikakve kriminalne aktivnosti. Zna se da je nepoznatom muškarcu posudio 15.000 eura, ali ne postoje nikakvi dokazi da je ta posudba povezana s ubojstvima.

Goran je jednom bio napadnut u zasjedi koja je bila postavljena ispred obiteljske kuće, a u drugoj se našao na nišanu pištolja u ruci drugog napadača.

Mediji neslužbeno doznaju da će policija poligrafom ispitati rodbinu, prijatelje i poznanike obitelji kako bi provjerili istinitost informacija koje su davali tijekom tjedna u kojem je trajala potraga za nestalima.

Dalje navode kako je jako čudno što baš nitko od njih nije rekao ništa što bi moglo pomoći u otkrivanju tajne tko je ubio obitelj.

Također, još nisu pronađeni mobiteli nijednog člana obitelji. Goranu i Lidiji mobiteli su isključeni u tri sata ujutro onoga dana kada su nestali.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI