SRBIJANSKA PREMIJERKA ANA BRNABIĆ: ‘Planiran je atentat na predsjednika Aleksandra Vučića’

Srdjan Ilic/PIXSELL

Premijerka Srbije Ana Brnabić šokirala je javnost kada je izjavila da je bilo planirano ubojstvo predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Navodi o prisluškivanju Vučića i afera “Jovanjica” su, prema njezinim riječima, pokušaji državnog udara.

“Planirano je dugo i detaljno. Formirane su paralelne strukture u Ministarstvu unutarnjih poslova (MUP) i vođene su kampanje u tajkunskim medijima, koje su prenosili mediji u regiji kako bi Vučića dehumanizirali i od njega i njegove obitelji napravili kriminalni klan”, rekla je Ana Brnabić za TV Pink.

Dodala je da “kada bi strijeljali Vučića, oni bi pravili narativ da je to prirodno: ‘Tko zna u što je sve umiješan i on i njegova obitelj”. “Mislim da su ga htjeli ubiti i ranijem za vrijeme i nakon otvaranja spomenika Stefanu Nemanji”, naglasila je.

“Mnogo toga je bilo u MUP-u. Monstruozno koliko je bila dobro povezana ta mreža”, rekla je srbijanska premijerka.

Naglasila je da se nadležne službe bave tim slučajevima i da neće biti zaštićenih, bez obzira na “ime i prezime, funkciju i stranačku pripadnost”.



“Znam da je Srpska napredna stranka jedina stranka u povijesti Srbije koja je rekla da se svi tretiraju jednako i da nema zaštićenih”, zaključila je Ana Brnabić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI