SRBIJA SE ZBOG NJE CRVENI I HVATA ZA GLAVU! Izazvala je pravi skandal: ‘Pogledajte joj samo zastavu na uniformi‘

Foto: Screenshot

Načelnica Policijske uprave Smederevo Vesela Milovanović postala je zvijezda društvenih mreža u Srbiji. No ne zbog toga što je govorila o nedavnim masakrima, već zbog nekoliko detalja na službenoj uniformi.

Činovi su bili okrenuti naopako, kao i zastava Srbije. Umjesto crveno-plavo-bijelo, njena zastava je bila okrenuta tako da je na vrhu bila bijela boja. Reagirao je i sindikat policije Sloga Užice koji načelnicu optužuju zbog narušavanja ugleda policije i povredu službene dužnosti, piše Nova.rs.



“Teme emisije su bila serijska ubojstva u Srbiji i razoružavanje građana Srbije. Ono što je gledateljima emisije upalo u oči je elementarno nepoznavanje Uredbe o uniformi, oznakama i opremi policijskih službenika koje je načelnica iskazala”, navodi sindikat. “Gledatelji su mogli vidjeti da su činovi naopako stavljeni te da je zastava Srbije naopako okrenuta pa je izgledala kao zastava Ruske Federacije. Takvim ponašanjem načelnica Policijske uprave Smederevo je izvršila laku povredu službene dužnosti”, dodali su.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI