SRBIJA PLAČE! PRIKAZANA ‘DARA IZ JASENOVCA’: Ova scena proglašena najpotresnijom

screenshot

Srpski film “Dara iz Jasenovca” redatelja Predraga Antonijevića i prije svoga prikazivanja izazvao je brojne kontroverze, diskusije i komentare i to diljem cijele regije bivše države.

Prikazana “Dara iz Jasenovca”

Film je tek večeras premijerno pogledala cijela Srbija i to na Prvom programu Radio-televizije Srbije. Reakcije na premijeru tek prikazanog filma koju su nazvali “svjetskom”, najbolje se mogu iščitati s naslovnica vodećih srbijanskih medija koji potaknuti komentarima gledatelja kratko zaključuju kako “Srbija plače”.

Da je “Dara iz Jasenovca” otpočetka svojevrstan fenomen, pokazao je jedinstven potez IMDb-a koji je u jednom trenutku ukinuo ocjenjivanje filma čije su ocjene varirale od najniže do najviše, ovisno o tome jesu li ocjene dolazile iz Hrvatske ili Srbije.

Ovo je scena koja je rasplakala Srbe



Što se tiče samog filma koji je upravo odgledala Srbija, “Dara iz Jasenovca” pokazala je da je i loša reklama – reklama, pa tako nema sumnje da će je u velikom broju pogledati i Hrvati.

Po pisanju susjednih medija, najupečatljivija scena u kojoj maloj Dari ubijaju majku i brata, jedna je od najpotresnijih i upravo o njoj se najviše raspravlja.

Screenshot
Facebook Comments

Loading...
DIJELI