SPREMA SE VELIKI POVRATAK: Kolinda na Vasin pogon ponovno kreće na Pantovčak!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, zbog tehničkih poteškoća u prodaji je iznimno od subote 9. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Ovog puta donosimo sve šokantne tajne oko ostavke ministra financija Zdravka Marića koja je potresla javnost. Otkrivamo kako je došlo
do najvećeg potresa u Plenkovićevoj Vladi.

Čitajte i o Plenkovićevom novom planu kako će nadoknaditi slab koalicijski potencijal. Iskoristit će Damira Vanđelića!

Pišemo i kako HDZ-ovci slave: predsjednika posramili svjetski čelnici na NATO-summitu, a dokrajčila ga je žena. Bio je to tjedan Milanovićeva političkog samoubojstva uz veliku Sanjinu pomoć.

Saznali smo i u kakvoj je akciji Marko Milić! Postoji tajna veza Plenkovića i Tomaševića…Pročitajte i o misteriju novog ugovora: sada više nije kriv Bajić, nego Marušić i Cvitan.

 

Donosimo i sve o velikoj kampanji za povratak! Kolinda na Vasin pogon ponovno kreće na Pantovčak.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ove subote i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska subotom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR

Facebook Comments

Loading...
DIJELI