SPORNI DOSSIER ZDRAVKA MARIĆA! Ministar koji voli poduzetnike s jahtama i prijatelje arapskih šeika!

Foto: Pixsell/7dnevno

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 27. kolovoza, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi sve o ministru koji voli poduzetnike s jahtama i prijatelje arapskih šeika. Jesu li za smjenu Zdravka Marića dovoljni njegovi bliski prijatelji Blaž Pavičić, Josip Stojanović, Tomislav Krmek i Sergej Ivanović, glavni čovjek Bandićeva šeika koji je kupio veliki hotelski lanac u Dalmaciji? Sve čitajte u velikom spornom dossieru Zdravka Marića.

Andrej Plenković je spreman na rastanak s Pupovcem! Ultimatume SDSS-a više ne želi trpjeti i tolerirati.Davor Božinović zatvara granice čvršće od Ranka Ostojića 2015. godine. Zbog nove koronakrize ne želi i izbjegličku krizu.

Tjednik donosi sve o tajnom biznisu političara u posljednjih 20 godina. Tri milijarde dolara za sređivanje pet posto zemljišnih knjiga. Hrvatskoj treba čak šezdeset milijardi dolara da bi uredila zemljišne knjige.

U SDP-u se intenzivno kuju novi planovi za novog šefa. Dio članova Partije zaziva i Ivu Josipovića.



Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI