SPORNI DOSSIER ZDRAVKA MARIĆA: Ministar koji voli poduzetnike s jahtama i prijatelje arapskih šeika

Foto: Pixsell/7dnevno

Ljetovanje ministra financija Zdravka Marića na jahti njegova prijatelja Blaža Pavičića, o čemu je priču pokrenula saborska zastupnica Karolina Vidović-Krišto, ne prestaju integrirati javnost.

Štoviše, u tu se priču nedavno uključila Porezna uprava od koje su predstavnici medija zatražili očitovanje o svih sedam tvrtki koje su povezane s tajanstvenim poduzetnikom i Marićevim prijateljem.

Porezna uprava potvrdila je da poreznog dugovanja Pavičićeve tvrtke nemaju, unatoč tome, tvrtki AMEC Rijekatekstil u srpnju 2019. godine izdana je opomena po osnovi poreza na promet nekretninama, no dug je plaćen u roku od tri dana od izdavanja opomene.

Tvrtka Sensa nekretnine trenutno nema dugovanja, upravo suprotno, u pretplati je u iznosu od 868.201,67 kuna.

Opširnije u tiskanom izdanju 7dnevno…



Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI