SPLITSKI KIRURG KOMENTIRAO SMRT NOVINARA MATIJANIĆA: Izrazio žaljenje zbog njegove smrti i pohvalio njegov rad, a zatim…izazvao zgražanje

Foto : Josko Supic / CROPIX

Smrt novinara Vladimira Matijanića odlučio je na Facebooku prokomentirati i splitski kirurg Hrvoje Tomasović.

Napisao je kako mu je “žao što je Matijanić preminuo te poručio da mu je odvratno cipelaranje mrtvaca”.

Međutim, kasnije je napisao kako Matijanić “nije imao prijatelja koji bi mu mogli pomoći te da nije bio dobar ni s jugo doktorima, pa nije imao koga zvati osim hitne”.

Pohvalio se kako su njega ovo ljeto zvali najmanje pet puta zbog sličnih stvari.

Ovo je objava Hrvoja Tomasovića.“Nije baš da je bio sklon meni i mojim stavovima, ali uvijek mi je žao kada netko iznenada ode. Neosporno je da je bio vrhunski novinar vrlo opakog pera, ali bio je top profesionalac i treba mu odati počast premda bio na suprotnoj strani. Iskreno mi je žao zbog iznenadne smrti i ovim izražavam sućut njegovoj obitelji!”, napisao je.

No, odmah je ispod toga dodao sljedeći komentar:

“I još nešto! Ja nisam oni i ne likujem nad mrtvim neprijateljem. Ovo cipelarenje mrtvaca mi je odvratno. Što ga nije netko od velikih desničara kada su ga tako mrzili uhvatio za uši i prebio? Naravno da nisu, ali sada svi nešto likuju i otvaraju šampanjac. Čemu? Mrtvacu koji je umro na dosta blesav način!

Da je bio neki drugi novinar koji je dobar sa mnom sigurno bi me nazvao i ja bi sve napravio da mu pomognem i to pod odmah! On očito nije bio dobar ni s ovim njegovim jugo doktorima pa nije imao niti koga zvati osim hitne. Pa mene su samo ovo ljeto zvali najmanje jedno 5 puta zbog sličnih stvari. Možeš smatrati da je na kraju umro zbog svojih kvazi poštenih stavova kako mu ne trebaju protekcije i onda nema koga zvati za pomoć. Prijateljstva i postoje da se pomogne jedan drugome, ali on očito nije imao prijatelja niti među svojima! A ja kao desničar svakome pomognem odmah kad me nazove”, napisao je Tomasović i izazvao zgražanje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI