SPLITSKA PARADA PONOSA OKUPILA MNOGE POZNATE OSOBE: Uz supružnike Puljak, povorku podržala i Katarina Peović

Foto: Josko Ponos / CROPIX

U Splitu se 11. godinu zaredom održava Split Pride. Povorka ovogodišnje Povorke ponosa, koja se održava pod sloganom “Imamo li mi prava, zaista”, krenula je u 18 sati u subotu.

Među mnogima, u povorci su došli splitski gradonačelnik Ivica Puljak, njegova supruga i saborska zastupnica Marijana Puljak i splitski dogradonačelnik Bojan Ivošević. Podršku je Prideu dala i saborska zastupnica Radničke fronte Katarina Peović.

“Prošle godine smo isto bili na Prideu, mi smo ovdje da podržimo naše sugrađane koji se bore za svoja prava”, rekao je Puljak.

“Inače sam podrijetlom iz Splita i Trogira pa sam već više godina ovdje na Prideu. Radnička fronta je vrlo jasna po svom stavu da treba podržati i intenzivno paziti da se prava seksualnih manjina obrane. To vidimo s pravom na pobačaj, radničkim pravima, koja su prije mnogo desetljeća obranjena, moramo se boriti da se ona obrane”, naglasila je Peović.

Načelnik PU Slobodan Marendić je za Dalmaciju danas rekao kako je ove godine 30 posto manje policajaca na osiguranju.Facebook Comments

Loading...
DIJELI