SPLIĆANI U NEDJELJU BIRAJU NOVO VODSTVO GRADA: Puljak: ‘Ponudit ćemo razne modele suradnje MOST-u i SDP-u’

Screenshot/N1

Drugi krug izbora u Splitu održava se u nedjelju kada se odlučuje tko će biti novi gradonačelnik. Uskoro će se saznati hoće li to ponovno biti Ivica Puljak iz stranke Centar ili nestranački kandidat HDZ-a i HSS-a Zoran Đogaš.

U petak se novinarima obratio Puljak, objavio je N1.

“Postoji model koji smo mi etablirali kad smo upravljali gradom. To je bio model reda. U prvom krugu građani su izabrali taj naš model. Pozivam sve građane da u nedjelju izađu na izbore i odaberu red i budućnost. Mi ćemo nakon potvrde pobjede u nedjelju nastaviti beskompromisno s velikim žarom i radom voditi ovaj grad”, rekao je.

Zahvalio je svim medijima na praćenju kampanje, a poslao je i poruku biračima.

“Pozivam građanke i građane Splita – ovo je vaš grad i vi odlučujete o njemu kako će on izgledati u budućnosti i stoga vas pozivam da izađete na izbore i da odaberete mene i moje zamjenike”, istaknuo je Puljak.Otkrio je kako su već komunicirali s Mostom i SDP-om oko koalicije.

“Dogovorili smo da ćemo sjesti i dogovoriti suradnju. Ja sam siguran da će do suradnje doći. Sada se zna točno koji je to model, a to je model javnih interesa, javnih natječaja i model u kojem nema podjele plijena. Mi ćemo ponuditi razne modele suradnje i u razgovoru s njima ćemo pronaći model koji svima odgovara”, naglasio je kandidat Centra.

Osvrnuo se na tijek predizborne kampanje te rekao kako nije zadovoljan time kako je ona tekla.

“Plenković je došao u Split i Splićane proglasio da nisu normalni što nisu glasali za njih. To je zaista ispod svake razine. Nisam zadovoljan time što je Jandroković došao građanima Splita nametati kako da oni glasaju. Mislim da to Splićani ne vole”, zaključio je Puljak.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI