Špijun otkrio ‘prljavi dosije’ o Trumpu i netragom nestao!

Wikimedia Commons

Steele je navodno viđen kako sjeda u automobil i odvozi se, ostavivši iza sebe i upaljena svijetla u kući

Christopher Steele – 52-godišnjak  je identificiran kao osoba odgovorna za pravljenje izvješća od 35 stranica u kojem se opisuju navodne veze izabranog predsjednika SAD-a Donalda Trumpa i ruskih vlasti.

Prema tom izvještaju koji je republikanski senator John McCain dostavio FBI-ju, ruski predsjednik Vladimir Putin najmanje pet godina kontrolira i pomaže Donaldu Trumpu.

Izvještaj sadrži kompromitirajući materijal koji je navodno prikupio ruski FSB kako bi mogli ucjenjivati Trumpa.

Čim je objavljeno kako je taj bivši špijun (radio je za britanski MI6) Steele on je napustio svoju vilu vrijednu 1,5 milijuna funti u Sariju i od tada mu se gubi svaki trag.

Kako piše “Daily mail”, on je ostavio i svog ljubimca. “Čuvajte mi mačku”, zamolio je Steele svoje susjede prije nego što je u žurbi napustio svoj dom.Steele je navodno viđen kako sjeda u automobil i odvozi se, ostavivši iza sebe i upaljena svijetla u kući.

Trump je na Twitteru negirao sve navode iz izvještaja te kritizirao obavještajne službe što su dopustile curenje takvih lažnih vijesti.

“Još jedan pucanj u mene. Živimo li u nacističkoj Njemačkoj?”, napisao je Trump.

Inače Steel je glasio kako stručnjak za Rusiju, a izvori iz tajnih službi kažu i kako je surađivao s ubijenim ruskim špijunom Aleksandrom Litvinjenkom.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI