ŠPICA JE TURISTIČKE SEZONE, UDARNI JE VIKEND, GOSTI SU ZAPELI! ‘Neka razmišljaju da su na odmoru, da ih čekaju naši otoci’

Screenshot N1

Koordinatorica splitske Jadrolinije Jelena Ivulić rekla je za N1 da bi putnici koji su zapeli u gužvi trebali razmišljati o tome da su na odmoru.

“Preko 80.000 putnika očekujemo kroz našu luku ovog vikenda te 16.000 vozila. Ovo je zadnji vikend u srpnju, ali i najudarniji. Danas je pritisak bio tijekom jutra, sada je malo lakše”, rekla je Jelena Ivulić i dodala da su danas imali jednu dodatnu liniju za Supetar.

Linije su dupkom popunjene, a u Jadroliniji su, kaže, prezadovoljni.

“Očekujemo još dva naredna vikenda da budu poput ovog sada, a sve je slično kao 2019. godine. Gužve su velike, s partnerima i Lučkom upravom dajemo sve od sebe u našoj maloj luci – svi su mađioničari, s obzirom na to kako sve uspijevaju složiti. Prodajno osoblje je 24 sata na raspolaganju putnicima”, kazala je Ivulić.

“Nadležne službe prate situaciju iz vikenda u vikend, a policija i Lučka uprava se trude. To ide polako, sporo, treba puno strpljenja i živaca. Vjerujem da ćemo zajedničkim snagama doći do nekog boljeg rješenja”, kazala je Ivulić u nadi da će gužve u budućnosti biti manje.“Puno strpljenja, živaca, neka razmišljaju o tome da su na odmoru”

“Ovu godinu uspoređujemo s 2019. godinom. Linija za Supetar je premašila brojke iz 2019. za 10 posto, a i druge su tu negdje. Lijepo je krenulo od početka ljeta i vjerujemo da ćemo dosegnuti i premašiti 2019. godinu”, dodala je.

Na pitanje što poručuje putnicima koji su zapeli u gužvi, odgovorila je: “Puno strpljenja, živaca, neka razmišljaju o tome da su na odmoru, da ih čekaju naši prekrasni otoci, hrana…”

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI