SMOGOVAC ‘ŠMUGNUO’ U HDZ! To nije moglo zaobići ni ove izbore! Škare Ožbolt ne skriva bijes: ‘Jako sam ljuta, vuk dlaku mijenja, ali ćud ne!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Postizborna trgovina  čini se nije zaobišla ni ove izbore.

Jedan od ekstremnijih primjera je Alin Kavur koji je dobio postao vijećnik Gradske četvrti Dubrava na listi Vesne Škare Ožbolt da bi ubrzo nakon toga postao član HDZ-a.

Poznati Smogovac

Škare Ožbolt i njezini kolege si blago rečeno bijesni, a Kavur poručuje kako ne namjerava vratiti mandat jer je kako kaže, noćima lijepio plakate i financirao dio kampanje.

“Vrlo je bitno da je moja uloga Dade iz Smogovaca naveliko išla u prilog stranci Vesna Škare Ožbolt i izgovoreno medijski puno puta do te mjere da su mi kolege neke glumci i glumice zamjerili”, rekao je Kavur za Večernji.hr.



Vesna Škare Ožbolt rekla je da je ovakvo ponašanje nešto protiv čega će se ona boriti dokle god bude hodala ovom zemljom.

“Jako sam ljuta. Vuk dlaku mijenja ali ćud nikad. Mislila sam da se ovo neće dogoditi i mi osuđujemo ovo ponašanje”, kaže Škare Ožbolt.

Kavura kaže kako je otišao zbog ostvarenja projekata poput raspela na kružnom toku u Remetinečkom gaju, pružnom prijelazu i OŠ Čulinec.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI