SLUČAJ JE DOBIO EPILOG: Buljan Flander odstupila s mjesta ravnateljice Poliklinike!

Foto: Pixsell

Nakon što je putem suda zatražila zabranu da portal H-Alter piše o njoj i Poliklinici zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, u Dnevniku NOVE TV objavila je da daje ostavku na mjestu ravnateljice te klinika.

Epilog je to neviđene bure koja je uzburkala cijelu hrvatsku javnost.

‘Ja sam tražila privremenu mjeru isključivo za portal H-Alter s obzirom na to da je dva mjeseca pisao vrlo ružne članke, članke koji su bili puni neistina, koji su defamirali rad stručnjaka poliklinike, rad Poliklinike. Pokušali smo na razne načine i davanjem informacija i uredniku i novinarki utjecati na to da imaju prave informacije. Međutim, iz teksta u tekst informacije su bile sve manje istinite. Poslali smo sedam-osam demantija”, kaže Buljan Flander.


Na pitanje što joj točno smeta u seriji objavljenih tekstova, ravnateljica Poliklinike kaže da su ”stvarno pisani zlonamjerno’. ”Na način da blate rad naših djelatnika koji su vrijedno radili sve ove godine, a prikazivani su na način da netko čeka na vratima i otima zlostavljanim mamama djecu, nosi tu djecu ocima zlostavljačima. Prikazivano je da smo mi kuća na čijim nalazima sudovi donose odluke, što nije točno. Prikazivani smo da zbog naših nalaza djeca žive s očevima seksualnim zlostavljačima, što nije istina”, rekla je i predočila dokument za koji tvrdi da pokazuje da je Poliklinika u proteklih pet godina prijavila policiji 982 slučaja zlostavljanja djece”

Facebook CommentsLoading...
DIJELI