SLADOLJEV U BUJICI: ‘Nisam ja nikakav teoretičar zavjere nego su oni branitelji prakse zavjere!’

Jurica Galoic/PIXSELL

Vodeći hrvatski imunolog, molekularni biolog i bivši voditelj Odjela za istraživanja i razvoj Imunološkog zavoda, dr. Srećko Sladoljev, bio je gost emisije “Bujica”, voditelja i urednika Velimira Bujanca.

“U Hrvatskoj je prošle godine od  gripe umrlo 35 ljudi, a bilo je 55.000 zaraženih, nije bilo karantena niti panike, nismo svaki dan slušali vijesti o mrtvima i širenju bolesti”, izjavio je u Bujici na Z1 televiziji, vodeći hrvatski imunolog, molekularni biolog i bivši voditelj Odjela za istraživanja i razvoj Imunološkog zavoda, dr. Srećko Sladoljev.

Sladoljev je objasnio i odakle priča o brzom širenju koronavirusa.

“Imate nešto što se strašno širi, što je ubitačno, a nisu imali podatke kako se brzo širi jer ovakva forenzika i praćenje jednog virusa, zapravo, nikada ranije i nije učinjena pa ni ne znamo kako to izgleda! Ja se kladim da je to kod ovog tipa  virusa – korone, kao i prethodnih, uvijek isto”, kazao je

U 20-minutnom razgovoru s urednikom emisije, iznio je svoje viđenje pandemije koronavirusa, a gost u studiju Bujice na Z1 televiziji, bio je i konzultant za organizaciju i sigurnost, mr. krim. Željko Crvrila, koji je izjavio kako ćemo “od korone vlasti, preko karantene, na kraju doći do korone ekonomije”.Crvtila je u emisiji komentirao i upit Gordana Jandrokovića Ustavnom sudu, kojim se tražilo uvođenje nadzora mobitela hrvatskih građana.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI