ŠKORO PODIJELIO DAMAMA RUŽE PA ŽESTOKO UDARIO NA PROTIVNIKE: Nije ih štedio u riječima i žestokim epitetima!

Danas se diljem svijeta slavi Međunarodni dan žena. Izuzetak nije ni Hrvatska gdje se uz čestitke ženama poklanju ruže.

Slično se jutros prema ljepšem spolu ponio i čelnik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro koji je u Zagrebu ženama dijelio cvijeće.

On je protekloga vikenda kao što je zasigurno već poznato i službeno istaknuo svoju kandidaturu za prvog čovjeka hrvatske metropole.  Kampanje je u punom jeku pa i niski udarci koji se već krenuli čim je Škoro potvdio svoju kandidaturu.

Istaknuo je da “zna što znači živjeti od zemlje i od grunta jer i sam ima svoj vinograd”.  To je njegov odgovor na optužbe da će “ukinuti štandove OPG-ova”. Škoro je rekao da to uopće ne odgovara istini.

“Vrijeme je da se prestanemo baviti glupostima. Ne želim komentirati razne izjave drugih stranaka pa i HDZ-a. Nemam u svom programu plagiranih programa, ali su me optužili da sam ukrao slogan.  Nikada nikome nisam ukrao ništa pa sam čak i svoj doktorat provukao kroz nekoliko softvera da ne bi bilo da je nešto ukradeno. Rekao sam da treba napraviti dubinsku analizu u gradu. Definitivno je da Zagreb ima puno infrastrukturnih problema”, naglasio je Škoro u obraćanju novinarima.



Dodao je da je očito da “što god on ili stranka naprave – ne valja”. “Ali to mi je jako dobar znak jer sam očito ja najveći problem. A njima ide para na uši i eksplodirat će kao ekspres lonac”, rekao je Škoro za kraj. Kampanja za lokalne izbore u metropoli  očito postaje sve žešća.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI