ŠKORO OTKRIO KLJUČNI CILJ SVOJE STRANKE! Ovo je najbitnije za budućnost

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Miroslav Škoro putem svog se Facebook profila dotkanuo Imunološkog zavoda u Zagrebu, naglasivši kako ga vlast od 1994. godine do danas pokušava izbrisati iz kolektivnog sjećanja.

“Upravo sad kad smo pokazali da smo snažni kao narod izronila je skoro zaboravljena tema – Imunološki zavod u Zagrebu. Vlasti od 1994. do danas pokušavaju ga izbrisati iz kolektivnog sjećanja”, napisao je Škoro.

“Taj naš Zavod je prije 1994. proizvodio više vrsta cjepiva i krvnih pripravaka, među najboljima u svijetu. Cjepiva je prodavao velikim, mnogoljudnim zemljama poput Rusije i Indije, na Bliskom istoku, ali i jednoj Švicarskoj gdje je držao i 100 posto tržišta za neka cjepiva”, dodaje.

Škoro naglašava kako je struka ovih dana ukazala na to da bi smo, da imamo Imunološki, mogli uzimati plazmu pacijenata koji su preboljeli koronavirus te izdvajati protutijela koja je organizam stvorio tijekom bolesti da bi ih mogli koristiti u liječenju.

Ponovno pokretanje proizvodnje u Imunološkom zavodu jedan je od ključnih ciljeva Domovinskog pokreta u budućem razdoblju”, najavio je Miroslav Škoro.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI