SKANDALOZNO! I nakon smrti Rajka Dujmića, njegova udovica nastavlja sukob s bivšim članovima Novih Fosila

Udovica Rajka Dujmića putem Facebooka je jučer napisala kako su se njezin suprug s članovima Novih fosila oko korištenja imena benda dvaput pokušao nagoditi i izvansudski, ali bez uspjeha. Snježana Dujmić u svojim objavama tvrdi kako je Rajko poručio Sanji Doležal, Vladimiru Kočišu Zecu i Marinku Colnagu da mogu nastavite nastupati dalje pod imenom Novi fosili pod uvjetom da on dobije četvrtinu od nastupa i koncerata.

“To je bio jedan jedini Rajkov zahtjev, koji Sanja, Zec i Marinko nisu prihvatili. Više od pet godina trajao je sudski proces, tijekom kojega su bila dva pokušaja izvansudske nagodbe. Prije godinu i pol, u Rajkovo su se ime sastali Sanja, Zec i Marinko sa Stevom Cvikićem kojem su obećali da će Rajku dati 500 eura po koncertu, ali taj dogovor nisu ispoštovali”, napisala je Snježana.

Iz Večernjeg lista nazvali su Vladimira Kočiša Zeca s molbom za komentar tih navoda.

Odgovorio je kako je još na godišnjem. “Nisam upućen u to niti sam se čuo sa Sanjom i ne mogu dati komentar. Jedino ćemo, nažalost, unatoč tome što smo zbog poštovanja prema Rajku i njegovu dignitetu htjeli da svima ostane u lijepim mislima, možda morati reći svoju istinu, koja je puno bolnija. To je sve što mogu reći”, rekao je Kočiš Zec.

Snježana Dujmić iznijela je i optužbe na račun Sanje Doležal. Prisjetila se i da su se svi članovi sastava 1985., kada je iznenada preminuo Slobodan Momčilović – Moka koji je oformio Fosile, složili da će šestinu zarade od svih koncerata dati Mokinoj udovici i njihovim kćerima.



“Gospođa Sanja Doležal bila je zadužena da tu šestinu daje Mokinoj udovici. Šest mjeseci Mokina udovica nije dobivala novac jer ga je Sanja zadržala kod sebe a da ostali iz Fosila to nisu znali. Nakon što je Sanja to učinila, Mokina udovica više nije željela nikakav novac”, tvrdi Snježana.

Želeći dobiti komentar Sanje Doležal na te tvrdnje, novinari Večernjeg lista pokušali su ju kontaktirati telefonski, ali nije odgovorila na pozive, objavio je Večernji.hr.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI