SKANDALOZAN KOMENTAR NAČELNIKA OPĆINE: ‘Samo neka ih mlate, i ja sam nekada na paši krave tuko’

FOTO: NIKOLA CUTUK/PIXSELL

Hrvatska javnost ostala je šokirana snimkama koju je objavio portal Kutina.info na svojoj Facebook stranici snimku nasilja nad migrantima. Policajci sa snimke suspendirani s posla zbog toga što se vidi da su fizički tukli migrante.

Ispod objave Kutine.infa zaredali su se komentari, a među njima našao se i onaj načelnika Općine Velika Ludina, Dražena Pavlovića, inače HDZ-ovca.

Foto: Facebook

‘Samo neka mlate! I ja sam nekad na paši krave tuk’o marva ide u kvar sve dok ne dobije…” napisao je Dražen Pavlović ispod objave.


Dobro, to je tu naš portal gdje se zezamo”, rekao je Pavlović u izjavi za 24 sata.

“Slušajte, ako netko tri puta hoće ući negdje gdje ne smije ući, a kako ćeš ga spriječiti? Mislim to je definitivno tako. Kako mu možeš reći lijepo, gle nemoj ići. Moraš ga prepratiti nekamo gdje treba i to je tako. Ja tako mislim”, objasnio je.“Naravno da ne možete nekoga tko vam deset puta prođe preko granice i deset puta ga vraćate nazad…jednostavno nema drugog načina. Ne možete vi njima pisati zamolbe”, dodaje.

Smatra kako nije riječ o nasilju i da policija samo radi svoj posao.

“Zbog čega oni nose te palice. Znači te palice imaju nekakav okvir. E sad taj okvir zakonski se može tumačiti na razne načine. Oni nisu tete u vrtiću, razumijete. Oni su policajci koji čuvaju granicu. Ne pada mi na pamet da bih ja išao u neku zemlju, tako preko nekakve šume ili rijeke, da bih ilegalno ulazio u neku zemlju i da bi prošao nekažnjeno. Pa ne može to tako”, istaknuo je Pavlović.

Na konstataciju da su policajci suspendirani, HDZ-ov načelnik uzvratio je kako ima pametnijeg posla te da nema vremena za ovakve razgovore.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI