SJEĆAT ĆE SE PLAVE LAGUNE! Obitelj iz Francuske doživjela odmor iz noćne more: Raskošni katamaran završio na morskom dnu već prvog dana ljetovanja

Foto: DVD Makarska/ CROPIX/Ilustracija

Potonuo je katamaran u akvatoriju Drvenika na kojem je danas popodne izbio požar, a svih deset osoba koje su u trenutku požara bile na plovilu spašeno je, izvijestila je splitska policija.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska javila je kako su osobe koje su se nalazile na katamaranu napustile plovilo i pokušale ugasiti vatru, a u pomoć su im stigli i vatrogasci, ali unatoč svim naporima pri gašenju požara, katamaran je sat vremena kasnije potonuo.

“Dojava o požaru stigla je u 13.40 sati, a u tom trenutku se na plovilu nalazilo deset osoba. Vatra je izbila dok se katamaran nalazio između Drvenika Velikog i Krknjaša, u uvali poznatoj kao Plava laguna”, izjavila je je policijska glasnogovornica Antonela Lolić.

Prema prvim neslužbenim informacijama uzrok, požara bi mogao biti tehnički kvar. Još se uvijek službeno ne znaju uzroci požara, a o događaju je obaviještena Lučka kapetanija.

Na mjestu događaja je bila i Pomorska policija.



Vlasnik broda koji se zatekao u blizini katamarana za Slobodnu Dalmaciju je rekao kako je na katamaranu bila francuska obitelj sa skiperom i hostesom, a to im je bio prvi dan odmora.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI