Severina tvrdi da ju je zarazila bliska osoba: Evo s kojim se sve facama s estrade zabavljala prošlog tjedna

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Severina Kojić, omiljena hrvatska pjevačica, u petak je na svojim Facebook i Instagram profilima objavila zabrinjavajuću vijest kako je i ona zaražena koronavirusom.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan”, započela je lijepa Dalmatinka svoju objavu, a kasnije je dodala i kako vjeruje da se zarazila nakon povratka u Zagreb.

“Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan”, ispričala je sasvim iskreno popularna Seve i činjenicom da nema simptome razveselila brojne fanove.

Iako Severina tvrdi kako vjeruje da se zarazila dolaskom u Zagreb, ne možemo isključiti činjenicu da se prošlog tjedna družila s brojnim facama s hrvatske estrade.

Tako je prpošna Maja Šuput na svojem Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu Severine i njene dugogodišnje prijateljice, glavne urednice portala Journal.hr, Ive Radić.Uz njih je spremno pozirala i Anita Tuček, organizatorica Rujanfesta. Osim njih, sa Severinom se na godišnjem odmoru družila i poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik koja je izgleda Severinu upoznala i s Anteom Šimac. Djevojke su na splitskoj plaži mamile uzdahe poziravši kao “Charlijevi anđeli”, a o koroni nisu razmišljale.

Severina je posljednjih nekoliko tjedana iskoristila za odmor u rodnoj Dalmaciji odakle je često svoje obožavatelje častila provokativnim fotografijama u bikiniju. Izgleda kako ova turobna 2020. godina nije povoljna ni za zvijezde njezinog nivoa jer osim potvrđenog koronavirusa, Seve ima i jednu boljku o kojoj se zasad samo šapuće.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI