SEVERINA POZVALA NA PROSVJED: ‘Okupacija neke ženetine koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova’

Foto: Instagram

U više hrvatskih gradova u četvrtak se održava prosvjed pod nazivom “Dosta! Uništavanja javnog zdravstva i zanemarivanja zdravlja žena!”. To je i znak solidarnosti s Mirelom Čavajdom i svim ženama kojima su u Hrvatskoj uskraćeni zakonski zajamčen prekid trudnoće i drugi oblici zdravstvene skrbi.

Na prosvjede je pozvala i pjevačica Severina Vučković. Evo što je napisala.

“Okupacija neke ženetine, koja se pojavila niotkud i godinama maršira gradovima, večeras je napokon gotova. Večeras je DOSTA osobe ‘Ž’ koja javno, a ministar i liječnici tajno, radi/e protiv ŽENA i ZAKONA. Dosta je njezine SEKTE i svih njezinih sljedbenika, koji bez emocija, empatije, ljudskosti i suosjećanja (suprotno svom nazivu) zagovaraju ono što nema veze sa životom.

Večeras PRAVDA za Žene, Kćerke i Unuke.

DOSTA je! Danas u 18:00h u Rijeci (Jadranski trg), Osijeku (Trg slobode), Sisku (kod ure), Šibeniku (Poljana), Splitu (Narodni trg), Zadru (Narodni trg), Korčuli (Spomenik), Puli (Trg Portarata) i Zagrebu (Trg bana Jelačića), gdje i ja dolazim… Vidimo se.”, napisala je Severina. 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI