Severina koncert završila uz suzama: ‘Ovo je za sve majke i svu našu djecu’

Jelena Balić

Najemotivniji trenutak večeri bio je pred sam kraj koncerta kada je Severina otpjevala svoju najnoviju pjesmu ‘Rođeno moje’ koje je posvetila sinu Aleksandru.

‘Ovo je za sve majke i svu našu djecu’, kazala je uplakana pjevačica koja je nakon dirljive izvedbe nagrađena gromoglasnim aplauzom.

‘Seve, svi smo uz tebe’, uzvikivali su obožavatelji iz publike i tako pjevačici još jednom dali podršku u teškom razdoblju koje trenutno prolazi.

Severinin ‘The Magic Tour’ započeo je na najspektakularniji mogući način premijerno u Splitu 16. studenog, a potom u Beogradu pa sada u Zagrebu, u sklopu turneje, predstavljeno sve ono na čemu je proteklih mjeseci, na čelu sa Severinom, radilo čak 100 ljudi, među kojima posebne zasluge nose još i talentirani slovenski redatelj Nejc Levstik, poznat po dosad brojnim uspješnim inozemnim projektima, koreograf Matic Zadravec, s kojim je Severina surađivala i na prethodnoj ‘Dobrodošao u klub’ turneji, dizajner kostima Peter Movrin, koji je u svojoj karijeri imao prilike raditi za velika imena poput McQueena, Miu Miu, Beyonce, Lady Gage, Björk, a ovom prilikom je snage udružio s također uspješnim dizajnerom Metodom Črešnarom, prenosi vecernji.

Poseban gost večeri bio je dječak čarobnog glasa Ljubomir Ljuba Stanković koji je nakon splitske arene rasplakao i zagrebačku emotivnom izvedbom Oliverove ‘Cesarice’. Iako mu je tek sedam godina Ljuba iza sebe ima već duet sa Severinom i to za pjesmu ‘Tutorial’.



‘Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas  I molim vas, večeras samo veselje i ljubav’, napisala je Severina uoči nastupa.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI