SEVERINA JE PRIJETILA RAVNATELJICI ŠKOLE? ‘Zadavila bi te rukama, babo! Stara šepava ružna babo!’

Foto: Instagram

U borbi za skrbništvo nad sinom, poznata hrvatska pjevačica Severina Vučković došla je u sukob sa mnogim ličnostima među kojima je i srpski patrijarh Porifirije.

O njezinom SMS prepucavanju iscurili su novi detalji, a ovog puta poruke je navodno slala učiteljici osnovne škole.

Naime, tjednik Nacional objavio je skandalozne SMS poruke koje je, tvrde, Severina u žaru bitke za skrbništvo nad sinom slala Ljiljani Klinger, ravnateljici osnovne škole koju dječak pohađa.


Klinger je, piše Nacional, zbog ovih SMS poruka kazneno prijavila Severinu. Kasnije se obratila ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću, ističući da policija nakon njezinih prijava nije učinila – apsolutno ništa.

“Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti”, napisala je Klinger ministru Božinoviću.Ovo su poruke za koje Nacional tvrdi da ih je Severina poslala Ljiljani Klinger:

“Moje dijete si poslala u Heinzlovu sa sedam i po godina. Pa zadavila bi te rukama, babo.”

“Stara šepava ružna babo.”

“Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla kad si mi maltretirala dijete.”

“Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ. Mog sina si maltretirala. Svi nalazi će izaći van. Samo da stigne presuda.”

“Napravit ću ti prosvjed ispred škole da te izbace, ne s mamama kojima djecu iz škole kupi tko stigne, nego ću okupit ljude na fejsbuku. Tvoje neistine koje si pisala ću čitati kod Šprajca. Dosta je bilo tvoje tiranije.”

Facebook Comments

Loading...
DIJELI