Severina ignorira glasine o razvodu, ali je objavila nove fotografije kojima je prekršila sudsku odluku

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Posljednjih dana sve su glasniji navodi da je Severinin brak u krizi, a srpski mediji navode i da je njen suprug Igor Kojić podnio papire za rastavu.

“Igor je navikao da Severina zarađuje mnogo novaca od nastupa, a da on lagodno troši iste. Dečko nema zanimanje, njemu je jedini cilj da uživa, putuje i da za to troši Severinine novce.

Kada je krenula pandemija, Severina je prestala nastupati. Budući da ima mnogo kazni koje mora platiti sudu, plus životne troškove, odlučila je zavrnuti slavinu na što je Igor poludio”, objasnio je izvor za Srpski Telegraf.

U međuvremenu je Severina izgubila još jedan sudski spor. Naime, Općinski građanski sud u Zagrebu donio je 2019. godine privremenu mjeru prema kojoj ne smije objavljivati fotografije malodobnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

No, pjevačica je tu odluku odlučila ignorirati. Kršenje ove privremene odluke nije jeftino. Seve mora platiti 5000 kuna kada objavi fotografije sina na svojim profilima, a kazna će se povećavati, i to za dvostruko, svaki sljedeći put kad fotografija osvane na društvenim mrežama.



Unatoč tome, Severina je opet objavila nekoliko fotografija svog sina, a na navode o razvodu još nije reagirala.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI