ŠEST OBITELJI STRAHUJE OD DELOŽACIJE! Doris Košta u borbi protiv nasljednika Anđelka Leke: Iza pretvorbene muljaže zapravo stoje veze obitelji Gojka Šuška

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 12. kolovoza, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Bliski kao nikad prije! Otkrivamo tajnu nove ljubavi Plenkovića i Karamarka: Stvorili su prijateljski odnos jer obojica znaju da mogu profitirati!

Beroš mora dati ostavku! Hrvatsko zdravstvo je na umoru, a najavljenu reformu više nitko ne spominje: Sramotan slučaj smrti Vladimira Matijanića dokaz je potpunog sloma zdravstvenog sustava.

Donosimo i priču iz Dubrovnika, gdje šest obitelji strahuje od deložacije. Doris Košta u borbi protiv nasljednika Anđelka Leke: Iza pretvorbene muljaže zapravo stoje veze obitelji Gojka Šuška.

Ratko Bošković analizira skrivene troškove konverzacije eura: Vlada skriva da će svi vlasnici tvrtki morati platiti prelazak na euro.



Dugogodišnja kuharica s Pantovčaka zna sve o prehrambenim navikama premijera! Milanović pazi što jede, ali na godišnjem se opustio – posebno su mu drage palačinke s orasima ili s marmeladom.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI