ŠEF NUDIO ZAPOSLENICI INTIMNE ODNOSE ZA VEĆU PLAĆU! Više to nije mogla podnijeti, slao joj je užasno vulgarne i degutantne poruke

Foto: ARHIVA CROPIX

Nakon što smo pisali o događaju o slavonskom selu u kojem je tamošnji župnik slao udanoj ženi eksplicitne poruke, a prema priznanju njenog supruga koje je takva poruke pronašao u njenom mobitelu puno gora i možemo reći vulgarnija priča dolazi s juga Hrvatske.

Jedna je Dalmatinka na Facebooku ostavila dramatičan  i potresan status, te je priložila i screenshotove poruka koje je dobila od šefa. U njima su otvorene ponude za seks, te ako bude poslušna može očekivati i povišicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Večer, ovo odmah moran objaviti jer san u šoku. Ovo ću prijaviti nadležnima, pa zato ne želin odavati puno ime i prezime dotičnog i o kojem se obrtu radi, ali evo. Odvratno i degutantno. Uglavnom radi se o…, pa se pripazite onih sa ovin inicijalima dok sve ne izveden na čistac. Inače za gospodina sam radila kao… I kao što vidite, uz sve poruke zva me 10 puta u roku par minuta, objavila je gospođa koja živi u jednom gradu u Dalmaciji.

Foto: FB

Mladoj dami su odmah stigli i komentari podrške no ovo što su pročitali. “Mene je kao muškarca sramota da ovakve osobe postoje. Svaka čast tebi, ovakvih će biti sve više ako se šuti, a šuti se bome tako da svaka podrška. I definitivno nemoj sama ići na taj razgovor”, piše muškarac u komentaru.

Ako malo pogledamo što o svemu kaže Kazneni zakon doći ćemo do sljedećeg:

Navedene poruke mogu se svesti pod nekolio kaznenih djela:

Nametljivo ponašanje

Tko ustrajno i kroz dulje vrijeme prati ili uhodi drugu osobu ili s njom uspostavi ili nastoji uspostaviti neželjeni kontakt ili je na drugi način zastrašuje i time kod nje izazove tjeskobu ili strah za njezinu sigurnost ili sigurnost njoj bliskih osoba, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

Spolno uznemiravanje

Tko spolno uznemirava drugu osobu kojoj je nadređen kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine. Spolno uznemiravanje je svako verbalno, neverbalno ili fizičko neželjeno ponašanje spolne naravi koje ima za cilj ili stvarno predstavlja povredu dostojanstva osobi, koje uzrokuje strah, neprijateljsko, ponižavajuće ili uvredljivo okruženje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI