SDP-OVCI NA APARATIMA! Jedna žena posebno ih je razočarala: Odmah je krenula u lov

Goran Mehkek/Cropix

Samo je čekala da to izgovori, tim riječima nezadovoljni SDP-ovci komentiraju istup svoje kolegice Biljane Borzan, koja je nakon partijskog debakla na parlamentarnim izborima pred kamerama zatražila ostavku Davora Bernardića.

”Ona je otvorila sezonu lova krajnje nekorektno i pomalo bezobrazno, pred kamerama je zazvala Bernardićevu ostavku, koja se trebala iskomunicirati unutar stranke. Nije se ponijela korektno, baš kao što se tijekom cijele kampanje nije korektno ophodila prema SDP-u”, ističu naši sugovornici koji se ne mire sa situacijom koja ih je snašla.

Nitko naime ne negira Bernardićevu odgovornost, no podsjećaju i na okolnosti u kojima je on preuzeo stranku.

”Ne sjećamo se da je netko od ove danas glasne ekipe kritizirao Milanovića ovako burno, žustro i hitro kao što se to čini sa Bernardićem, a Milanović je u stranci ostavio rasulo. Bernardića su zatekli financijski problemi, stranka je na terenu bila rastrojena, ogranci uništeni, sukobi na sve strane, ljudi su počeli odlaziti. Sve je to Bernardić morao riješavati, a Borzan i družina su šutjeli, nitko nikada nije ni spomenuo Milanovića i njegove grijehe”, podsjećaju naši sugovornici pa dodaju da je Bernardić i u ovoj posljednjoj kampanji tražio pomoć od kolegice Borzan.

”Ona se stranci nije željela pridružiti u četvrtoj izbornoj jedinici, u kojoj smo ionako imali rasulo zbog Hajdukovića. U kampanji se također nije previše isticala pa i sada kada može ne očituje se o tome hoće li, ili neće biti kandidatkinja za predsjednicu SDP-a, s kojim je dogurala do Europskog parlamenta, jasno je da nju ta naša domaća politika ne zanima. I zato nije niti trebala odmah istu noć prozvati Bernardića, kao da on sam nije bio svjestan što mu se dogodilo, i za što mora odgovarati”, zaključuju naši sugovornici.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI