SDP IZABRAO KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA: Jednoglasno odlučili da će to biti Davor Matijević

Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX

Splitski SDP jednoglasno je odlučio o svom kandidatu za splitskog gradonačelnika. To će biti Davor Matijević, objavio je N1.

Podsjetimo, nakon što su izabrani splitski gradonačelnik i njegovi zamjenici dali ostavke Vlada je imenovala povjerenicu Mirnu Vežu za obavljanje poslova iz nadležnosti gradonačelnika Grada Splita.

Splitski HDZ odlučio je da će njihov kandidat biti nestranački Zoran Đogaš, a u utrku ponovno kreće predsjednik stranke Centar Ivica Puljak te predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum.

“U kampanji nemam namjeru sudjelovati u ispraznim prepucavanjima jer je Splićankama i Splićanima dosta nefunkcionalne politike i stihije koja caruje našim gradom već ću se fokusirati na program i konkretna rješenja za razvoj Splita”, istaknuo je Matijević.

Napomenuo je kako mu je čast što ga je njegova stranka predložila za kandidata za gradonačelnika čak iako su okolnosti teške i nepovoljne.“Najaktivniji sam gradski vijećnik u ovom sazivu gdje sam se zalagao za niz inicijativa poput gradnje POS-ovih stanova, subvencioniranje ugradnje liftova, subvencioniranje medicinski potpomognute oplodnje, pokrenuo sam i inicijativu za gradnju krematorija te mnoge druge”, rekao je Matijević.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI