SAKOMAN SE POSUO PEPELOM, PRIČA DOBILA NOVI RASPLET! ‘Nazvao me otac i rekao da je sin izmislio priču’. Oglasila se i Vlada

Foto: Tonci Plazibat / CROPIX

Psihijatar Slavko Sakoman u najnovijoj izjavi u medije poručio je da prekida s javnim istupanjem o slučaju navodnog zajedničkog drogiranja trojice policajaca i građana koje su zatekli u stanu prilikom jedne intervencije na Staru godinu.

“Poštovani, izvještavam vas da me nazvao otac mladića i nakon razgovora sa sinom, rekao mi da kažem da je sin izmislio priču ‘za mamu’. Time i ja prekidam bilo koji pokušaj da se nastavi o tome komunicirati. Mogu samo nadodati, da ono što sam čuo u mirnom uobičajenom razgovoru s tim mladićem i mamom, nije imalo narav kaznenog djela, otvaranje ove teme u javnom prostoru ne bi se niti dogodilo”, poručio je Sakoman.

Podsjetimo, cijela priča zavrtjela se nakon što je ovaj stručnjak za liječenje ovisnosti kazao da je od jednog liječenog ovisnika te njegove majke doznao da su on i njegovi prijatelji konzumirali drogu na Staru godinu zajedno s dvojicom policajaca koji su stigli na intervenciju nakon poziva susjeda zbog preglasne glazbe. Kazao je tom prilikom da je u stanu bio i treći policajac, navodno sin jednog ministra, koji nije uzimao kokain.

Policija je već ranije demantirala izjave psihijatra Slavka Sakomana  te tvrde da je priča o policajcima koji su konzumirali kokain prilikom intervencije na novogodišnjoj proslavi izmišljena. No, on i dalje ostaje pri svojim navodima i tvrdi kako je jedan od policajaca je sin ministra. U međuvremenu se oglasila i Vlada.

“Radi se o neistinitim i neutemeljenim navodima g. Sakomana, za koje je i policija utvrdila da su netočne. Neprofesionalno je, zlonamjerno i neodgovorno od g. Sakomana da proziva i izlaže javno obitelji članova Vlade i hrvatsku policiju, očito s namjerom diskreditacije, koristeći se navodima koji su lažni”, poručili su za medije iz Banskih dvora.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI