SAD JE SVE JASNO, SDP-OV KLISOVIĆ POTVRDIO: Raskida se koalicijski sporazum s Možemo

Foto: Goran Mehkek/CROPIX

SDP-ov predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Joško Klisović potvrdio je u subotu da je zagrebački Gradski odbor SDP-a odlučio prekinuti koalicijski sporazum s platformom Možemo, no ustvrdio je kako to ne znači da je prekinuta koalicijska suradnja, ona ide dalje.

Upitan da objasni kako to da je prekinut koalicijski sporazum, a koalicijska suradnja ide dalje, Klisović je odgovorio kako to “itekako ide jedno s drugim” jer se u zaključcima navodi da će se razgovarati o novom sporazumu i poručio da Zagreb ne čekaju prijevremeni izbori. Također je na pitanje znači li to da je on i dalje predsjednik zagrebačke Gradske skupštine, odgovorio – naravno.

Predsjednik zagrebačkog SDP-a Viktor Gotovac nije htio o tome razgovarati s novinarima. Na pitanje ima li koalicije i dalje u Zagrebu samo je kratko odgovorio: “Slušajte konvenciju, sve će biti o koaliciji”.

Iz Možemo neslužbeno poručuju kako nisu očekivali takvu odluku zagrebačkog SDP-a, pa danas neće ništa komentirati već će o tome prvo razgovarati unutar platforme.

Facebook CommentsLoading...
DIJELI