SAČIĆ ŽESTOKO REAGIRAO: ‘Ministre Medvedu pokaži humanost i sućutnost, neka Božinović prekine tu nepravdu’

Screenshot Youtube/Hina

O slučaju ministra Medveda i događaju na graničnom prijelazu Županja-Orašje kad je na graničnom prijelazu ministar sredinom svibnja morao čekati u redu, kao i ostali prekogranični putnici, unatoč tome što je njegov prelazak bio unaprijed najavljen pa se očekivalo da će imati tretman kao i ostale štićene osobe i diplomatski predstavnici stranih država koji granicu prelaze bez čekanja. To je tzv. prioritetni prelazak državne granice pa je u skladu s tim prijavljen i prelazak ministra i potpredsjednika vlade.

“Čekao sam u redu kao i svi ostali i nisam nikoga zvao niti intervenirao. Uvijek poštujem sve propise i svojim primjerom želim pokazati da je to moguće, nemam osobno osiguranje i na službena putovanja se nerijetko znam i sam voziti”, rekao je Medved.

Na sve je reagirao i saborski zastupnik Hrvatskih suverenista Željko Sačić.

Njegov status na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Nije moralno, nije korektno, nije fer, nije niti u skladu sa običajnim, niti zakonskim normama, zlostavljati policajca, pravno ga šikanirati i diskreditirati, zato jer u okviru svojih prenatrpa ih službenih ovlasti nije stigao “na vrijeme” izvršiti svoje dužnosti prema stranci – ministru i potpredsjedniku Vlade g. Medvedu..



Svaki dan na desetine tisuća ljudi u RH čeka u redu na šalterima..od čuvene Heinzlove, Petrinjske do mnogih drugih graničnih prijelaza, i zbog toga nitko ( ne) odgovoran ne završi na stegovnom sudu !??

 

Ministre Medved, pokazi humanost, širinu, sućutnost, zovi min. Božinovica, glavnog ravnatelja policije i zamoli ih, neka prekinu tu ( očitu) nepravdu prema obespravljenom policajcu.

Dok sam bio visoki policijski dužnosnik, službenica Krim.policije raspisala je za mnom tjeralicu zbog ” neizvršavanja, izbjegavanja vojne obveze”. Nije mi palo na pamet tražiti njenu stegovnu odgovornost. Da ne pišem o novčanim kaznama koje sam uredno, s kajanjem, platio prometnim policajcima, što zbog krivog parkiranja, a ponekad i brže vožnje, poručio je Sačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI