SAČIĆ OŠTRO ISTUPIO I ZAVAPIO: Obratio se Jandrokoviću s jasnom željom! ‘Velikosrpska politika nas opet ozbiljno napada’

Screenshot Youtube/Hina

Za optužnice zbog stradavanja srpskih civila u Oluji sada već možemo reći da su se “zaredale”… Nakon četvorice hrvatskih pilota, Srbija radi i na progonu trojice pripadnika Glavnog stožera HV-a i to ni manje, ni više – nego admirala Davora Domazeta Loše, generala Pavla Miljavca i brigadira Ilije Maričića.

Malo je tko iz političkog hrvatskog političkog miljea na ovu vijest ostao ravnodušan, uz vladajuće svoje su ogorčenje izrazili i pojedini saborski zastupnici a jedan koji je uvijek jak kad je obrana i dignitet Domovinskog rata u pitanju je i zastupnik Hrvatskih suverenista i umirovljeni generali Željko Sačić.

On se pak u svojoj objavi na Facebooku obratio i obrušio na predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića, pozivajući ga da ne čeka sa sazivanje izvanredne sjednice Sabora, te da između ostalog proglasi stanje neposredne ratne ugroženosti.

Foto: Facebook

Objavu prenosimo u cijelosti:

Predsjednice g. Jandrokoviću, sazivajte izvanrednu sjednicu Hrvatskog sabora, proglašavajte stanje neposredne ratne ugroženosti, prekidajte međunarodno diplomatske i druge odnose sa ludim i opasnim, štetočinskim vodstvom Srbije, sa svim pravnopolitičkim posljedicama.



Pa ta agresivno nasilna, nekažnjena, nepokajana protuhrvatska velikosrpska bagra udara neprijateljski po samim temeljima ove države, ovog društva, nastavljaju tamo gdje su zapoceli ‘ 91. ,a ” Olujom” zaustavljeni ,’95.

Oni bi se sada, nakon svega, montirano, specijalno ratovski, neprijateljski, opet obračunavali sa samim pobjedničkim ratnim vojnim vodstvom Republike Hrvatske.. admiralom Domazetom, generalom Miljavcem ???

Ne čekajte, štetno je, sazovite Hrvate na okup, jer u ratu poražena, u miru oporavljena velikosrpska bagra nas opet ozbiljno napada!

 

Odmah od njih zatražiti i naplatu prouzročene nam ratne štete, i procesuiranje svih njihovih , dosad neprocesuiranih ratnih zapovjednika, vojnika, ali i ratnohuškačkih političara, osumnjičenika za počinjene strasne ratne zločine na hrvatskom području i na štetu hrvatskog naroda !

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI