SAČIĆ IZNIO ZANIMLJIVE PODATKE PA PROZVAO VLADAJUĆE! Spominje i HDZ-u dobrog poznatog Crnog labuda

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Željko Sačić saborski zastupnik Suverenista koji je bio jedan od političara na prosvjedu za slobodu a protiv Covid potvrda i mjera Stožera civilne zaštite javio se na svom Facebooku iznijevši detalje novog zakona kojim bi se kažnjavali oni koji ignoriraju Covid potvrde.

Sačić je osim što je iznio podatke o Zakonu žestoko napao Vladu i Stožer a spomenuo je i pomalo zaboravljenog Crnog labuda.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“KRŠENJE MJERA

Detalji novog zakona: Kazne za ‘ignoriranje’ COVID potvrda 10.000 kuna?



Eto im opet – CRNOG LABUDA !!!

Protunarodni i represivni zlotvori tiranijske podvrste.. Nećete niti s tim odvratnim i neosnovanim, neodrživim prijetnjama primjene gole državne sile uspjeti.. Nećete zastrašiti istinoljubiv i slobodoljubiv narod.. slobodne građane naše Hrvatske..

Osim sto je suluda, diktatorsko nasilna i sama pomisao na oživotvorenje te “kazne” za “neposlušne”(čitaj: zdravorazumske ljude), prijedlog tog ” discipliniranja” neposlušnih nema nikakve temelje u Ustavu RH, kao niti u recentnim medicinsko znanstvenim podlogama.

Naime, “kovid pasoš”, prema sadašnjim znanstvenim studijama i empirijskim istraživanjima, uopće nije nikakva garancija za onemogućavanje sirenja korona zaraze . Naprotiv, ljudi koji posjeduju te “pasoše” su (ne svojom voljom i krivnjom) stavljeni u priliku(od Stozera i Vlade RH) da slobodno šire taj (za neke od nas) smrtonosan virus u svojoj okolini.

Stoga, izvitopereni “predlagači tog protunarodnog zla”, bolje vam je da odmah odustanete od toga, prije nego ste i krenuli.. Jučerašnji grandiozan, MASOVAN veličanstven, dostojanstven, izvorno demokratski hrvatski narodni Sabor slobodnih ljudi, održan pod vedrim nebom na Trgu b. Josipa Jelačića u Zagrebu(kao u davna antička vremena na FORUMU), jasno vam je (segregatori i diskriminatori) poslao poruku – NE “kovid pasošima”. DA razumu, istini, pravdi, slobodi i uvažavanju današnjih dosega i rezultata neovisnih i znanstveno stručnih studija”, napisao je Željko Sačić.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI